lll▷ CUM SĂ CÂȘTIGI LA RULETA ONLINE - Strategii pentru Ruletă

Strategies, Tips & Tricks for Roulette Players
Mr Roulette
Go to content.
CUM SĂ CÂȘTIGI LA RULETA ONLINE

  cu o strategie ușoară dovedită 100%  
  

"MartinPlus"

AICI ESTE SECRETUL MEU DE JOC
  
și cum am devenit dintr-un jucător slab într-unul câștigător!
  


  


Chiar reușești să câștigi și să oblii bani la ruleta cazionoului online?

Răspunsul este da, dacă jucați după metoda corespunzătoare și în cazinourile potrivite.

Dar dispunând de cel mai bun sistem pentru a câștiga la ruleta online nu este suficient, dacă respectivul cazinou în care jucați este "setat" să vă împiedice să câștigați, astfel cum am descoperit pe parcursul timpului. Astfel, dacă deja vă înterbați:

 • Ce puteți câștiga la ruletă?
 • Care sunt cele mai bune cazinouri online?
 • Cazinourile online chiar îi recompensează pe câștigători?
 • Cum poti să depui bani în siguranță?

Păi, continuați să citiți și veți înțelege cum veți reuși să câștigați și veți obține răspunsul la întrebările menționate anterior.

  
ATENȚIE - Autorul acestei metode nu promovează în niciun fel jocurile de noroc în țările în care acestea sunt interzise. Informațiile afișate pe această pagină se bazează în mod exclusiv pe experiența personală a scriitorului care, alături de site-urile menționate anterior, nu își asumă nicio responsabilitate în cazul oricărei pierderi ce rezultă din utilizarea metodei prezentate mai jos. Așadar, nu dispuneți de nicio garanție financiară și, continuând să citiți următoarele informații, veți accepta tacit aceste condiții.
  
Povestea mea legată de jocurile de noroc a început aporape din întâmplare în anul 2013, după ce am primit un voucher gratuity de 50 €/$ prin e-mail din partea unui cazinou online, când încă nu știam nimic despre acesată industrie. Nefiind pe atunci un expert în asemenea jocuri, evident că am pierdut întreaga sumă foarte repede, după ce am încercat diferite jocuri de noroc.

Dar din acel moment, am început să fiu din ce în ce mai curios de această lume fascinantă și periculoasă a jocurilor de noroc, fiind acaparat și de publicitatea făcută acestora, care în perioada aceea făcea ravagii atât la televizor, cât și pe terenurile de fotbal, (guvernul fiind complice la această operațiune, câștigând foarte mult din impozitele impuse acestor jocuri de noroc), și m-am hotărât că mi-aș dori să aflu cât mai multe informații. În plus, având o situație economică favorabilă, am început să particip la diferite cazinouri online.

Dintre numeroasele jocuri de noroc pe care le-am încercat, cel care mi-a stârnit mereu interes și m-a fascinat cel mai mult este ruleta, neimaginându-mi că voi câștiga foarte mulți bani din aceasta, lucru pe care momentan îl fac constant.

Paiunea pentru acest joc nu este suficientă, și pentru a câștiga împotriva numeroaselor rulete, pe parcursul acestor ani, m-am documentat și analizat diverse sisteme, numeroase dintre acestea făcându-mă să îmi pierd banii, în timp ce altele au funcționat parțial, cu excepția uneia care funcționează cel mai bine și pe care am fost norocos să o descopăr din greșeală. Mai exact, aceasta este metoda pe care îmi doresc să o dezvălui în mod GRATUIT tuturor celor care vor avea norocul să acceseze această pagină, cu speranța că făcând acest lucru, îi voi putea ajuta pe cei care se jaocă la ruletă și își pierd banii, așa cum am făcut și eu, pentru a-I transforma în câștigători.


Experiența mea neplăcută în câteva cazinouri online faimoase

Timp de câțiva ani, m-am tot mutat cu întreaga familie în străinătate și datorită acestei situații, am reușit să înțeleg motivului pentru care, atunci când locuiam în țara mea, nu puteam câștiga astfel cum reușesc în acest moment, jucând în cazinourile online, care sunt total diferite.

Bazându-mă pe cercetările mele făcute cu atenție, aș putea înțelege că jucând după același sitem pe care îl folosesc la ruletă, în numeroase cazinouri online faimoase, precum: William Hill, Betfair, Bet365, Unibet și altele, chiar dacă la început voi câștiga, ulterior voi pierde aproape tot, din motive necunoscute. Acum însă, de câțiva ani căștig în mod regulat, în special pe termen lung, și continui să primesc căștigurile mele frecvente fără nicio problemă!

Motivul? Cel mai probabil, jocurile online de cazinou sunt setate prin lege (astfel, în conformitate cu autoritățile din diferite țări, în care își desfășoară activitatea) să îi plătească pe jucători într-un anumit procentaj, pe care nu îl pot depăși. În engleză, acest lucru poartă denumirea de RTP (Return To Player=Revenire la jucător) iar acesta este procentajul tuturor pariurilor, pe care fiecare joc trebuie să îl plătească / să se înapoieze jucătorilor, după ce, în mod clar, un procent a fost reținut pentru cazinou, veniturile, iar din această sumă, casa de jocuri de noroc trebuie să plătească și impozitele, înainte de a-și stabili venitul net final. Astfel, am sentimentul Acela ciudat că în multe cazuri totul este studiat într-un mod diabolic, pentru a-I face pe jucători să câștige cât de puțin posibil. Este cazul meu o situație izolată? Nu cred.

Situația stă astfel, de vreme ce mi-am dat seama ce implică aceste cazinouri online:

 • Sunt mult mai infometați după banii jucătorilor
 • Au serii interminabile de aceeași culoare la ruletă
 • Găsesc diferite scuze pentru a nu plăti imediat căștigurile
 • Închid contul jucătorului, atunci când acesta câștigă în continuu

viața mea de jucător online s-a îmbunătățit în mod dramatic.Sistemul meu de câștig la ruletă este ACELAȘI după care jucam în cazinouri atunci când eram un pierzător, cu diferența că în cazinourile online în care joc acum și în care sunt înregistrat de câțiva ani, câștig 93.7% din jocurile la care pariez!!!

Totuși, pentru că aceste cazinouri nu dețin o licență de joc corespunzătoare pentru țara noastră, sunt considerate de către autoritățile noastre că sunt ilegale, luându-se măsuri pentru împiedicarea activităților ce se desfășoară în aceste cazinouri, ascunzându-și uneori adresele IP și alte lucruri de acest gen. În schimb, site-urile pe care joc în prezent îmi pun la dispoziție cazinouri online excelente, care dispun de o licență de joc, recunoscută în țări precum: Curaçao, Malta, Gibraltar etc. – considerate perfect legale la nivel international, și impun plata impozitelor în țara în care jucătorii s-au înregistrat / licența - sunt bucuroși să accepte jucători din majoritatea țărilor din lume. Asta e tot.  
Și în legătură cu securitatea jucătorilor în cazinourile online străine?

Atunci când jucam, nu exista nicio problemă. Nu trebuie să faceți nicio descărcare, pentru că toate aceste cazinouri dispune de un software care garantează cel mai înalt nivel de securitate, mai ales, în tranzacțiile financiare. De fapt, până acum am fost plătit foarte repede, utilizând serviciile așa-numitelor portofele electronice, cum ar fi SKRILL și NETELLER.

Este suficient să menționez că, atunci când un cazinou online primește reclamații de la jucători, dacă aceștia se adresează autorităților care le-au garantat securitatea, cazinoul riscă să își piardă licența, dacă nu aduce o rezolvare cazului și / sau achită câștigurile. datorită jucătorilor! Nu poți trata superficial aceste jocuri online, legalizate în majoritatea țărilor din lume.

Câștigurile mele la ruleta din cazinourile online

A fost ultra-testat pe parcursul anilor, și dacă se aplică astfel cum este explicat mai jos, vă va oferi cel mai bune câștiguri, dacă este jucat în aceleași cazinouri online unde joc și eu.

Cee ace sunteți pe cale să învâțați este echivalentul unor bani obținuți aproape în mod automat-mașină de fabricare, obținând câștiguri extraordinare în mod repetat, fiind condiționați să aveți un capital inițial decent pentru întocmirea primului depozit.

Mă supăr atunci când citesc despre jucătorii care pierd la ruletă și sunt păcăliți de cazinourile online. Deci, luați în considerare această salvare și luati-vă un pix și o foaie. Dar nu vă îngrijorați, sistemul este foarte ușor de înțeles!

De fapt, este o strategie ușoară de a câștiga la ruletă, care presupune să vă jucați doar pe culorile roșu și negru. Dar NU este acea metodă simplă de dublat denumită Martingale! Sistemul a fost elaborate de mine. Astfel, nu este necesar să vă jucați cu cele 36 de numere de pe table de joc!
  
Aici veți afla cum să câștigați

Începând cu un pariu relative mic (la alegerea dumneavoastră), veți începe să faceți primul pariu pe culoarea roșie și, apoi, veți continua astfel:

ROȘU
NEGRU
ROȘU
ROȘU
NEGRU
NEGRU

  
Doar în ordinea aceasta. NICIODATĂ nu schimbați culoarea.

Dacă veți câștiga primul pariu pe culoarea roșie, atunci va trebui să pariați aceeași sumă pe culoarea neagră și tot așa, pe parcursul jocului.

Dacă, dacă veți pierde primul pariu făcut pe culoarea roșie, atunci va trebui va trebui să dublați suma pariată pe culoarea neagră, fiind cea de-a doua culoarea pe care o găsiți pe table de joc.

Dacă, de asemenea, veți pierde și al doilea pariu, va trebui să dublați din nou suma pariată pe culoarea roșie, și tot așa, până când veți câștiga.

Imediat după ce ați câștigat, reîncepeți cu pariul inițial pe culoarea care urmează să fie expusă.

Pe parcursul jocului, este recomandat să aveți scrisă pe o foaie de hârtie secvența jocului pentru a evita posibilitatea de a "vă pierde" în schemă.

Dacă acest lucru se va întâmpla, vă sugerez să reîncepeți de la primul pariu al secvenței.

Acesta este un sistem "aproape" infailibil dacă este jucat la cazinourile online enumerate aici:  
  

După cum am explicat deja mai sus, pe parcursul anilor, am tot jucat după acest sistem în multe cazinouri online, dar cel mai bine a funcționat în cazinourile pe care le frecventez acum.

De fapt, acestea nu au "defectul" de a avea serii lungi cu aceeași culoare, cu toate că ar trebui să aveți în vedere faptul că uneori (mai rar) se poate întâmpla să participați la un joc la care să pice de max. 5 ori aceeași culoare! Dar niciodată mai mult.

De aceea, vă recomand să aveți suficient capital, pentru a face față acestor situații rar întâlnite.

  
Sfaturi practice pe care trebuie să le rețineți:

 • Jocul este interzis persoanelor cu vârsta sub 18 ani
 • Nu pariați nicioadată o sumă de bani pe care nu v-o permiteți să o pierdeți
 • Nu jucați mereu în același cazinou online, întregistrați-vă la mai multe și alternați-le pe parcursul săptămânii
 • Înregistarți-vă doar cu datele dumneavoastră adevărate, fără să greșiți, pentru a evita eventualele probleme, atunci când veți câștiga
 • Nu vă așteptați să câștigați mai mult în același cazinou. Odată ce ați câștigat 500 €/$ într-o sesiune de joc de două ore, vă sugerez să vă opriți
 • Dacă puteți, încercați să realizați un prim depozit substantial, pentru a vă bucura de bonusurile oferite noilor clienți. Făcând acest lucru, veți paria mai întâi banii primiți din partea cazinoului, iar pe ai dumneavoastră îi veți ține în siguranță
 • Dacă veți pierde într-o zi, nu vă îngrijorați că sunteți nevoiți să câștigați următoarea zi. Opriți-vă! Următoarea zi va fi cu sigurantă mai bună, astfel cum a fost în 90% din situații, când sistemul meu a câștigat! Cel puțin, așa s-a întâmplat în cazul meu.

Tot ce rămâne să vă spun este mult noroc!


  

ADRESĂ-IP
   

Cum să vă conectați la un site strain, atunci când întâmpinați blocajele sau obscuritățile ale site-ului create de către autoritățile propriei dumneavoastre țări

Dacă vă veți confrunta cu o asemenea situație, nu vă îngrijorați și nu cumva să aveți atacuri de panică. Soluția este foarte simplă. Doar schimbati-vă adresa IP cu una străină de fiecare data când vă jucați și... trucul va fi făcut. Nimeni nu va observa și veți juca de acasă ca și cum v-ați afla în străinătate! Exista numeroase site-uri care vă pot pune la dispoziție asemenea service și pentru a le găsi, căutați pe Google: "Cum să îmi schimb adresa IP"

O soluție ușoară, gratuită și foarte efectivă este serviciul oferit de SetupVPN (în engleză) pe unrmătoarea adresă web:


În ce cazinou online puteți câștiga cel mai mult? - Cazinourile online în care puteți câștiga cel mai ușor - Un system de ruletă imbatabil - Trucuri Și Secrete Pentru Ruleta Online - Cum să câștigi și să trișezi ruleta online cu o strategie ușoară și dovedită 100%
Copyright © All Rights Reserved
Back to content